Ripasso della Valpolicella 2013
Druesammensætning:
- Corvina: 70%
- Rodinella: 30%
Servering:
Passer godt til fyldige retter, steget eller grillet kød.
Vinbeskrivelse
Vinbeskrivelse
Druerne bliver håndplukket midt i oktober måned. De første 6 dage ligger alle skaldelene sammen med druerne inden gæringen begynder. I januar tilføjes skaldelene fra Amarone produktionen til vinen hvorefter der starter endnu en gæring som varer i 8-12 dage.Ved denne proces tilføres vinen yderligere farve, fylde og alkohol. Efter endt gæring lagres Ripasso vinen på fade i 18 måneder og derefter yderligere 8 måneder på flaske.
Vinen fremstår rubin rød. Kraftig aroma af frugt og krydderier herunder vanilje. Vel afbalanceret vin med en let, blød eftersmag med lidt bid af tanniner.
Kontakt
Pl Vinimport aps
Marøgelhøj 9
Tlf: 86 15 53 00
Mail: ba@plvinimport.dk.linux134.unoeuro-server.com
CVR: 37 76 55 11
Åbningstider
Mandag: 9-16
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 9-16
Telefonen er åben alle hverdage
Vi er også her: