Chateau Le Cardarsac

Chateau Le Cadarsac AOC, Dominique Robin

Druesammensætning:

  • Cabernet Sauvignon: 50%
  • Merlot: 50%

Servering:
Meget anvendelig vin til kød og stege retter af gris – kalv.

 

Vinbeskrivelse
Vinbeskrivelse

Druerne til denne vin kommer fra kommunen Cadarsac, som ligger bare 5 km fra Libourne (St. Emilion).
Vinen er fremstillet med deres sædvanlige omhu og samme teknik som bruges til de store vine som Pomerol. Blød og rund, fuld af frugt, takket være det høje indhold af Cabernet Sauvignon, kan den drikkes nu, men den har også potentiale til at kunne gemmes i op til 7-8 år fra høst.

Kontakt

Pl Vinimport aps
Marøgelhøj 9
Tlf: 86 15 53 00
Mail: ba@plvinimport.dk.linux134.unoeuro-server.com
CVR: 37 76 55 11 

Åbningstider

Mandag: 9-16
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 9-16
Telefonen er åben alle hverdage

Vi er også her: