Chateau Le Cadarsac AOC, Dominique Robin
Druesammensætning:
- Cabernet Sauvignon: 50%
- Merlot: 50%
Servering:
Meget anvendelig vin til kød og stege retter af gris – kalv.
Vinbeskrivelse
Vinbeskrivelse
Druerne til denne vin kommer fra kommunen Cadarsac, som ligger bare 5 km fra Libourne (St. Emilion).
Vinen er fremstillet med deres sædvanlige omhu og samme teknik som bruges til de store vine som Pomerol. Blød og rund, fuld af frugt, takket være det høje indhold af Cabernet Sauvignon, kan den drikkes nu, men den har også potentiale til at kunne gemmes i op til 7-8 år fra høst.
Kontakt
Pl Vinimport aps
Marøgelhøj 9
Tlf: 86 15 53 00
Mail: ba@plvinimport.dk.linux134.unoeuro-server.com
CVR: 37 76 55 11
Åbningstider
Mandag: 9-16
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 9-16
Telefonen er åben alle hverdage
Vi er også her: